Bröllopsfotograf i Göteborg och Kungsbacka

ER DAG. ER HISTORIA. LÅT MIG BERÄTTA DEN!

Okej, så ni ska ÄNTLIGEN gifta er. Grattis! Kanske har ni väntat, längtat, planerat i evigheter. Eller så kör ni ett sista minuten-bröllop med minsta möjliga planeringsinsats. Kanske gifter ni er på ett slott med alla ni känner, eller i rådhuset med bara de närmsta. Oavsett vad, så ska ni gifta er! Och oavsett vad, så tycker ni antagligen att det är viktigt att ha en bröllopsfotograf med på er dag. Annars hade ni inte hamnat här!

När ni väljer att ha med mig som bröllopsfotograf på er stora dag så väljer ni inte bara att låta mig ta era bilder, utan också att berätta er historia. Det är därför skippar vi tillsammans konstlade poser och stela fotominer, och istället dokumenterar jag er precis som ni är. Nervösa eller avslappnade, lugna eller sprudlande, fnissiga eller fokuserade. Jag dokumenterar såväl gapskratten som tårarna. Och framför allt, all er fantastiska kärlek!

 

"Tack för en härlig och avslappnad stund innan vigseln, kunde inte kännas mer rätt. Är så glad att vi fick ha dig som fotograf! Och att hela stunden i Gatenhielmska blev så fin. Tusen tack för dom fantastiska bilderna!!! Dom är helt magiska! Menar det med hela hjärtat - du är en fantastisk fotograf!"
Sara & Dejan
Gifte sig i Majorna i Göteborg

VEm är jag?

Jag är Hanna, Norrbottenstjejen som på omvägen via Göteborg hamnade en bit utanför Kungsbacka strax söder om Göteborg. Här lever jag den lantliga drömmen på en liten gård tillsammans med min sambo och våra två barn och älskar varje sekund av det! 

Kärleken till det naturliga, till det avslappnade och enkla gör sig tydligt hos mig som fotograf. Jag är den där glada och lättsamma vännen  med fötterna på jorden som tillsammans med min kamera hänger med er på er bröllopsdag. Jag lugnar er när ni är nervösa och får er att skratta när ni är spända, rättar till frisyrer och håller rätt på ringarna. Jag blir löjligt glad över en bra bild (och kan inte dölja det för fem öre) och blir fortfarande överdrivet rörd över kärleken som genomsyrar alla bröllopsdagar som jag får möjligheten att vara med på!

"Vi är otroligt nöjda med valet av fotograf för våra bröllopsbilder. Bilderna kunde inte ha blivit bättre och fotograferingen i sig blev en lugn och rolig del av vår bröllopsdag! Vi fick precis de bilder vi hade hoppats på och mer därtill! Tack Hanna!"
Ida & Magnus
Gifte sig i Palmhuset i Göteborg
Varför ska ni välja just mig som er bröllopsfotograf?

Ni ska välja mig som bröllopsfotograf om…

…ni vill ha dokumentära, stämningsfulla bilder med genuin känsla.

…det viktigaste för er är att bilderna inte bara är vackra, utan också berättar en historia.

…ni vill ha en bröllopsfotograf med öga för det vackra i såväl det stora som i detaljerna.

…det är viktigt för er att er bröllopsfotograf ska vara glad, lättsam och få er att skratta.

…ni inte vill behöva tänka på var ni ska titta eller hur ni ska posera.

..ni vill kunna slappna av och njuta av er bröllopsdag!

 

Vill ni se mer?

Här hittar ni min portfolio med utvalda tidigare bröllop. Besök mig även gärna på sociala medier för att se mer och ta del av nyheter, erbjudanden och extramaterial!

Paket & Priser

I alla mina paket ingår alla utvalda bilder från dagen i digital form. Vill ni ha era bilder i fysisk form så kan jag även ordna album, bildboxar och förstoringar. För att allt ska kännas perfekt och för att ni ska känna er avslappnade på själva bröllopsdagen tycker jag även att det är viktigt att vi har setts innan det är dags. Därför bokar vi även in ett personligt bröllopsmöte några veckor innan bröllopet där vi planerar dagen och lär känna varandra lite innan det är dags att fotograferas! 

12

TOLV TIMMAR

Med det här paketet väljer ni att ha med mig som bröllopsfotograf under hela eran dag. Från förberedelserna på morgonen och in på festen på nattkröken, jag dokumenterar allt!

34 000 kR

8

ÅTTA TIMMAR

Under åtta timmar hinner vi täcka en rätt stor del av dagen och det här paketet passar därför er som inte vill missa att föreviga större delen av dagens fantastiska ögonblick. 

26 000 kR

 

5

FEM TIMMAR

Med fem timmars fotografering hinner jag dokumentera lite mer av er dag, vilka delar väljer ni alltså själva även här. Kanske vill ni ha med mig från förberedelserna till gratulationerna efter vigseln, eller från vigseln och en bit in på middagen. 

 


18 000 kr

3

TRE TIMMAR

Tre timmars fotografering som ni disponerar som ni vill under dagen. Kanske är porträtten och vigseln det allra viktigaste, kanske är det de nervösa förberedelserna och när ni ser varandra för första gången. Ni vet vad som är viktigt för er, därför väljer ni!

12 000 kr

Skicka förfrågan

Så, för att sammanfatta det hela – om ni vill ha en bröllopsfotograf som kan få er att slappna av, vara er själva och njuta av er bröllopsdag så är jag helt rätt fotograf för er. Jag har några få lediga helger kvar under 2019, och även helgerna under 2020 fylls snabbt upp så skicka en förfrågan nu så att just ert datum inte hinner bokas upp!

Back to Top