LIFESTYLE

Familjefotograf & gravidfotograf i Göteborg och Kungsbacka

Era stunder. Era historier. Låt mig berätta dem!

Livet händer varje dag. Väntans tider eller vardagögonblicken, jag vill hjälpa er att minnas dem! Det allra viktigaste för mig är att fånga er som ni är, era personligheter, er familj och er kärlek. När ni leker, kramas, skrattar. Bygger klosstorn, blåser såpbubblor, läser böcker eller bara klappar på gravidmagen i soffan. Är er själva, för det är just er jag vill fånga! Att ni ska kunna se tillbaka på bilderna och återuppleva era stunder och minnas hur det kändes i precis det ögonblicket!

vad är en lifestylefotografering?

En lifestylefotografering med mig är en gravidfotografering eller familjefotografering i dokumentär stil. Under fotograferingen kommer jag inte be er posera, ställa upp er eller titta in i kameran. Istället kommer jag be er göra saker som ni tycker om att göra tillsammans – kanske är det att låta barnen ta ett bubbelbad, att laga mat ihop eller bara kramas i soffan. Fotograferingen äger inte i rum i en studio med kal bakgrund utan hemma hos er, eller utomhus. Fotograferingen är mer än bara en fotografering, istället får ni en mysig gemensam stund då ni bara är! Mitt jobb som fotograf är inte att regissera eller dirigera er, det är bara att dokumentera er. Dokumentera det som är ni och all den kärlek som just er familj rymmer, oavsett konstellation!

Vem är jag?

Jag är Hanna, Norrbottenstjejen som på omvägen via Göteborg hamnade en bit utanför Kungsbacka strax söder om Göteborg. Här lever jag den lantliga drömmen på en liten gård tillsammans med min sambo och våra två barn och älskar varje sekund av det! 

Kärleken till det naturliga, till det avslappnade och enkla gör sig tydligt hos mig som fotograf. Jag är den där glada och lättsamma vännen  med fötterna på jorden som tillsammans med min kamera bjuder in mig själv i ert hem och vardagsliv. Jag fotograferar, leker, skrattar. Drar dåliga skämt och får er att slappna av och vara er själva, så att jag kan fånga det som är ni på bild!

Varför ska vi välja en lifestylefotografering med dig?

Ni ska välja mig som er fotograf om…

…ni vill komma ihåg det fina i er gemensamma vardag.

…ni vill ha dokumentära, äkta bilder som berättar er historia.

…ni vill ha en mysig upplevelse ihop, som familj eller par.

…ni inte vill behöva tänka på var ni ska titta eller hur ni ska posera.

…ni vill att det som är speciellt med just er familj ska synas i bilderna!

Paket & Priser

BASPAKETET
Det här paketet låter er själv bestämma i vilken omfattning ni  vill köpa bilder. Ni betalar bara för själva fotograferingen om ca 1-2 timmar, och bilder köper ni sedan till separat.
 
2000 KR
LILLA PAKETET

I detta lite större paket ingår både själva fotograferingen och 15 digitala, högupplösta bilder. Ni väljer själv vilka bilder ni vill ha i ett smidigt webbgalleri!


4500 KR

STORA PAKETET

I mitt största paket ingår förutom själva fotograferingen också alla utvalda bilder samt ett fint album eller bildbox med era favoritbilder.

 

7500 KR

Tillval

ALBUM ELLER BILDBOX

Digitala bilder i all ära men det är något särskilt med att ha bilderna i fysisk form. Ni kan därför välja till antingen ett vackert lay flat-album med 20 uppslag och linneomslag, eller en vacker bildbox med era 30 favoritbilder på fine art fotopapper.

1500 KR
FÖRSTORINGAR OCH CANVAS

Om ni vill ha vackra förstoringar eller canvastavlor att hänga på väggen kan jag självklart hjälpa er med detta!PRIS PÅ FÖRFRÅGAN
Digitala bilder

Bilder till baspaketet köps till separat, och levereras högupplösta i digitalt format. 300 KR/ST

 

Bokningsförfrågan

Ni vill alltså ha en fotograf som kan få er att slappna av, vara er själva och ge er en fin upplevelse tillsammans som familj. Är jag då rätt fotograf för er? Ja, utan tvekan! Tiderna för våren och sommaren 2019 försvinner fort men jag har fortfarande ett fåtal lediga tider, så skicka en förfrågan direkt!

Back to Top