Therése & Magnus
mars 28, 2019 by Hanna in Bröllop 0 Comments

Therése och Magnus gifte sig en vacker septemberdag och jag fick äran att föreviga deras bröllopsdag! Dagen bjöd på både strålande sol och lite regn, så det var tur att vi laddat upp med paraplyer. Brudparet var otroligt fina och stämningen var på topp hela dagen, vilket gjorde det extra roligt att få vara delaktig under deras dag!

Read More
Ida & Magnus
mars 28, 2019 by Hanna in Bröllop 0 Comments

Jag träffade Ida och Magnus första gången en solig septemberdag för en provfotografering inför deras bröllop. Vi fick fantastiska bilder redan då och när deras bröllopsdag väl närmade sig var jag riktigt förväntansfull! De gifte sig i slutet på oktober och trots att vi inte hade vädret med oss på samma sätt som under provfotograferingen hade vi en fantastisk fotografering. Ida och Magnus är lättsamma och underbara att jobba med, att de dessutom var strålande vackra och att kärleken lyste om dem gjorde inte saken sämre! Vigseln ägde rum i Palmhuset i Trädgårdsföreningen här i Göteborg och det var även där vi fotograferade deras bröllopsbilder.

Read More
Frida & Jonathan
augusti 8, 2018 by Hanna in Bröllop 0 Comments

Vigsel i Hagakyrkan och trädgårdsfest – vilken bröllopsdröm! Jag var jätteglad när jag fick förfrågan att fotografera Frida och Jonathans bröllop, och trots att vädret var Göteborgsgrått blev det riktigt fint. Frida och Jonathan var riktigt roliga att fotografera, lättsamma och glada och vi fångade många gapskratt på bild.

Read More
Sara & Dejan
augusti 4, 2018 by Hanna in Bröllop 0 Comments

Jag träffade Sara och Dejan en otroligt varm sommardag, några veckor innan deras bröllopsdag, och slogs direkt av hur lättsamma och trevliga de var. Samtalet flödade lätt och när jag gick därifrån hade jag en riktigt bra känsla inför deras bröllopsfotografering. Och känslan höll i sig under bröllopsdagen, vi hade en fantastisk stund ihop under fotograferingen och jag är så glad att jag fick vara med på deras speciella dag!

Read More
Sophie & Fredrik
juli 28, 2018 by Hanna in Bröllop 0 Comments

[envira-gallery id="371"]

Read More
Therese & Johan
juni 23, 2017 by Hanna in Bröllop 0 Comments

Therese och jag pluggade samma program på universitetet, så det var lite extra roligt när hon kontaktade mig och frågade om jag ville fotografera henne och Johans bröllop på midsommarafton! Jag hade egentligen tänkt att vara helt mammaledig under sommaren men ett midsommarbröllop ute på vackra Nääs fabriker vill en ju inte missa. Dagen var otroligt fin, från det att jag mötte en nervös Therese uppe i hotellsviten för förberedelserna tills dess att vi skiljdes åt efter vigseln! Vilken ynnest att få se Johans reaktion när han såg henne i brudklänning, att få fotografera dem smånervösa men så otroligt kärleksfulla, att få närvara vid den avskalade och stämningsfulla vigseln och att få se deras lycka efteråt delas med familj och vänner. Jag är så glad över att jag fick vara med under deras dag, vilken midsommardröm!

Read More
Alexandra & Mikael
augusti 13, 2016 by Hanna in Bröllop 0 Comments

På Alexandra och Mikaels bröllop följde jag med som andrefotograf åt den otroligt duktiga Erikka. Det är alltid lite nervöst att fotografera tillsammans med en annan fotograf, men Alexandra och Mikael var otroligt gulliga och det var väldigt roligt att få vara med under deras dag!  

Read More
Back to Top