Inför er Fotografering

Hej!

Nu är det snart dags för fotografering, så roligt! Jag ser verkligen fram emot att träffa er och få ta del av ert liv under en stund. Här kommer lite information om själva fotograferingen som ni gärna får läsa igenom innan vi ses. Har ni fler frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till mig, jag svarar gärna på allt som kan tänkas dyka upp!
Hur går fotograferingen till?
Vid fotograferingstillfället så kommer jag hem till er och vi börjar med att hälsa på varandra och lära känna varandra lite. Vid fotografering med barn lägger jag lite extra vikt vid att hälsa på barnen, visar kanske dem kameran och ber dem visa sina favoritleksaker. Själva upplägget för fotograferingen varierar mycket utefter vilka ni är och vad ni tycker om att göra! Meningen med fotograferingen är att fånga just er familj, liten eller stor, och jag själva fotograferingen bygger därför mycket på hur vår stund tillsammans utvecklar sig. Jag kommer inte att be er titta in i kameran och le, men jag kommer att hjälpa er med placering, platser och ljus under fotograferingens gång. Tillsammans kommer vi att skapa situationer där ni känner er bekväma och trygga!
Vad ska vi ha på oss?

Detta är en av de vanligaste frågorna jag får och mitt svar blir alltid detsamma – välj kläder utefter vad ni känner er bekväma och fina i! Tycker ni om färg och mönster så kör på det, är ni mer för nedtonade färgskalor och rena linjer går det minst lika bra. Bilderna ska trots allt spegla er och era personligheter! Känner ni under fotograferingens gång att ni har valt fel kläder, eller om något blir väldigt smutsigt (lätt hänt med barn!) så är inte det hela världen, då byter ni bara om.

Vad händer sedan?

Ungefär en vecka efter fotograferingen kommer ni att få en länk via mail till ett webbgalleri där ni kan se alla utvalda bilder från fotograferingen. Har ni köpt mitt största fotograferingspaket ingår alla bilder och ni kan ladda ner dem direkt, annars får ni här välja vilka bilder ni vill ha och så levererar jag dem till er så fort ni bestämt er. I webbgalleriet kan ni även välja vilka bilder ni vill framkalla och göra förstoringar eller album av, och om ni har köpt mitt stora paket väljer ni här ut era favoriter för albumet eller bildboxen som ingår i paketet.

Vill ni köpa till bilder som inte ingår i ert paket så kostar varje enskild bild 300 kr. Har ni bokat ett mindre paket och vill uppgradera till ett större för att få fler bilder till förmånligare pris går det såklart jättebra!

Back to Top