Portfoliofotografering

Ibland behöver jag bredda min portfolio lite, och då erbjuder jag portfoliofotograferingar. Ni får fotograferingen helt gratis, och två högupplösta digitala bilder som tack för att ni ställer upp. Ni väljer själv vilka två bilder ni vill ha i ett smidigt webbgalleri, och vill ni ha fler bilder går de att köpa till.

Bilderna från fotograferingen kommer jag att använda i min egna marknadsföring, på min hemsida och i mina sociala medier. Jag kommer inte att sälja vidare bilderna, eller på något sätt använda dem utöver det som jag nämner ovan utan ert tillstånd!

Nedan ser ni om jag har några portfoliofotograferingar planerade just nu. Om ni är intresserade av att ställa upp på en portfoliofotografering hos mig, fyll i formuläret nedan så hör jag av mig snarast!

Familj sökes!

Nu letar jag efter en glad och kärleksfull familj, som antingen redan har barn eller som väntar barn, som kan tänka sig att bjuda in mig i sitt hem och vardagsliv för en fotografering! Ni får fotograferingen helt gratis och två digitala bilder som tack för att ni ställer upp. Ni ska bo i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd och vara tillgängliga för en fotografering under de kommande veckorna. 

Back to Top